Facebook

Beoordelingen van Portobello Leerdam

Recente recensies van Portobello Leerdam

4 sterren na 367 reviews

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker en heel goed

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s werden heel vlot bezorgd en waren heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!!👍🏻

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en altijd stipte en goede bezorging.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza's en pasta carbonara. Snelle bezorging en fijn de app! Kun je goed de bestelling in de gaten houden.

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede pizza's en pasta Vriendelijk personeel en mooi restaurant. Gewoon de beste!!!!!

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette en vrolijke bezorger .

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijke pizza's. Wij zijn heel tevreden

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!!! Stipt op tijd, goed warm, ruim voldoende, vriendelijke bezorger. Op naar de volgende keer.

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, lekkere en warme pizza's

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s, vooral de toppings. Bodem in het midden een beetje zompig. Bezorging supersnel: nog geen halfuur en dat op zondagavond rond etenstijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

We waren iets verlaat met ophalen door een ongeval op de weg. Eten was echter netjes op temperatuur gehouden en we hebben weer lekker gegeten.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik dacht laten we het een keer proberen, online bestellen en laten bezorgen in Herwijnen. Ik moet zeggen, uitstekend gelukt. De pizza's waren nog lekker warm en smaakten prima. Snelle bezorging. Binnen 45 minuten na de bestelling. Top.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza's, beetje jammer dat de pepertjes er niet opzaten . Die ik wel extra besteld had

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was heel vriendelijk En het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ,echte pizza zoals die hoort en snel! Beleefde bezorger een echte aanrader

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's en pasta. Snelle bezorging. Prima allemaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

binnen de gestelde tijd geleverd erg lekker

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, snel en heerlijk. Echte Italiaanse pizza, absolute aanrader!. Domino's tipt er niet aan.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en lekker!

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gelijk een mail en bezorgd op de verwachte tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas randen en stukjes bodem te zwart, beetje is niet erg, maar was voorheen toch betere pizzeria.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een tien geweest als de wel berekende toegevoegde mozzarella ook op de pizza had gezeten. Die ontbrak in z'n geheel

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was keurig op tijd bezorgd, hier is veel in verbeterd complimenten hiervoor en een hele vooruitgang van moment van bestellen tot bezorging. Een minpunt was echt dat de pizza’s lauw waren en hierdoor ook de korsten taaier waren helaas. Als dit ook nog verbeterd word zou het top zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren op tijd alleen waren de ze reeds afgekoeld!! De smaak was goed alleen waren ze koud

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en snel bezorgd!!

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en heerlijke pizza Top

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaliter mijn favoriete pizza. Helaas deze keer veel te droog en op punten verbrand

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als ik aangeef dat de pizza,s om 19:15 bezorgd wil hebben en ze komen al om 18:30 dan klopt er toch iets niet

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje jammer als je een Pizza Americana besteld en een Pizza New York ontvangt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service! Super handig online en ook online betalen!

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s en spaghetti! Vooral de verse ingrediënten doet de pizza heerlijk smaken, chapeau!! We komen vaker terug!!

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en lekkere pizza, top! Gaan we vaker doen

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker maar koud.

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd, goed warm, best veel, heerlijk!

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte allemaal weer heerlijk. Wat ik alleen jammer vind is dat de bestelling eigenlijk altijd te laat is. En dan niet 5 minuten maar echt wel 20 minuten. Als je op het laatste moment bestel begrijp ik dat maar ik plaats mijn bestelling rond 17.00 uur om op 19.15 uur geleverd te krijgen. Uiteindelijk was de bestelling er om 19.35 uur.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer helemaal perfect: royale toppings! Attent die desserts als goedmaker voor de salade vorige keer! Lekker!

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Supersnelle bezorging en goede communicatie.

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een vlotte bezorging en een goede kwaliteit pizza. Ook de app om mee te bestellen is handig bruikbaar. Tevreden klant ben ik dan ook.

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en lekker warm, mooi op tijd bezorgd volgens afspraak

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lang na verwachtte tijd nog moeten wachten op de pizza's. Een andere bestelling van een latere tijd werd nog eerder meegegeven. Ik heb daar ruim 20 min gezeten, kreeg nog geen glas water of iets dergelijks aangeboden. De kwaliteit van de pizza's was goed. We hebben uiteindelijk van de smaak van de pizza goed kunnen genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren echt fantastisch lekker.!!

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging en pizza’s prima, bakje sla ad € 5,50 bedroevend slecht: warm en verlept...

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de bezorging goed ,en de kwaliteit van het eten was goed . Voor ons was het de eerste keer dat wij bij u besteld hebben , en het is goed bevallen het eten was ook goed warm .

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie Snel, warm, lekker!

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's en super snelle bezorging! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

om 7 uur besteld. om 8 uur zou ze brengen om kwart over 8 gebeld. Nog half uurtje moesten we wachten. om 5 over 9 gebeld. waar blijven jullie nu meer dan 2 uur gewacht. Antwoord we hebben geen bezorgers genoeg.Gelijk eten afgezegd en bij andere restaurant besteld ze waren er binnen half uur.Voor ons nooit geen porto bello meer. Geen bezorgers genoeg dat zeg je als er een bestelling gedaan word en houd je je klanten niet meer dan 2 uur aan het lijntje. Ik ben niet de enige inmiddels al vernomen.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service..en heerlijk gegeten!!

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, warm en op tijd!

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

De pizza s waren heerlijk maar helaas h hadden we salami besteld en betaald en margaritha gekregen

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superpizza's, heerlijk! Minpunt was dat de Tiramisu bij aankomst nog diep-bevroren was.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was koud Lasagne smaakte jammer genoeg alsof het uit een machine gerold kwam. Voorlopig geen piero meer voor mij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza en razendsnelle bezorging

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top👍

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd perfect, altijd op tijd en snel bezorgd!

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's.Eerder bezorgd dan verwachte tijd en pizza's waren goed warm.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

dinsdagavond pizza besteld, supersnel: binnen 20 minuten bezorgd!

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging. Pizza echt warm nog.

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, zeer snel geleverd. Goed warm en vriendelijk bezorgd. Aanrader!

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s, makkelijk online bestellen en afrekenen

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Danny verdient een auto van de zaak, topservice!!

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza smaakt prima maar ik had pizza zonder knoflooksaus besteld en kreeg een pizza met knoflooksaus maar zonder sla. De kip was ook vrij droog. De andere pizza smaakte prima.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

De pizzabodem was prima. Maar onbegrijpelijk is dat champignons en paprika uit een potje/blikje komen. Een pizzeria moet zich onderscheiden van de diepvriesmarkt door verse ingrediënten te gebruiken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza’s. Goed heet en snel bezorgd. Vriendelijke bezorger. Top!

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en toch best snel gebracht op een vrijdagavond ! Lekker veel keuze met toppings en wordt ook echt toegevoegd !!

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en bezorgd op de afgesproken tijd, top!

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was binnen drie kwartier dus redelijk. Echter de pizza's vonden wij echt niet lekker. Wat een zompige bodem en weinig smaak. Wat een teleurstelling. Volgende keer toch maar ergens anders....

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza prima, Lasagne viel nogal tegen. Bezorging bijna 40 minuten later dan aangekondigd. Dessert ontbrak, maar is wel nabezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, kwaliteit is zeer goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevraagd zsm bezorgen, werd een uur wachten na bestelling plaatsen en uiteindelijk ruim 1,5uur werd pas bezorgd. Kwaliteit, de bodem rondom te zwart en hard. Wij ervaarde het als geen goede eerste indruk bij portobello..

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als eerste kwam de bestelling die blijkbaar vergeten was door de bezorger. Pas 20 minuten later kwam de rest van de bestelling, de pizza die daarbij zat was drijfnat en helemaal wit aan de onderkant, slap en daardoor niet te eten.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 pizza,s waren okey maar de derde was veel te hard gebakken en koud. 3euro voor de bezorging is wel erg veel. Vroeger altijd erg tevreden maar nu niet meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd, vriendelijke bezorger, goed warm, erg lekker, ruim voldoende

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal zeur ik echt nergens om maar de pizza’s waren echt ijs en ijs koud... ook jammer dat we op de mail de bezorgtijd 17:55 hadden en de pizza’s er om 18:20 waren... erg lekkere pizzas maar niet om koud te eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was perfect op tijd! Alleen waren de pizza's bijna koud en de randen van de bodem verbrand. De bestelling klopte niet, we hadden pizza Margarita besteld, maar er zat geen kaas op, wel stukjes koude tomaat en komkommer. Viel helaas niet in de smaak. Hopelijk volgende keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging op zichzelf was prima. Nette, vriendelijke jongen. Maar de pizza's waren koud. Ik weet niet of dat aan de bezorger lag...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging vriendelijke man. Lekkere pizza goed belegd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza tricolore was gekomen zonder sla, saus en pepers. Salade zat geen balsamico op (gelukkig heb ik dat altijd thuis). Heb nu eigenlijk bijna 10 euro betaald voor een “pizza Margherita” met spek erop. Smaak was overigens gewoon in orde, bezorger was vriendelijk. En bestelling was er snel.

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza's en binnen een halfuur waren ze klaar om af te halen. Topservice.

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super pizza’s, snelle bezorging

, 09-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede pizza's met veel smaak. Ook de pasta carbonara en salade met tonijn was goed gekruid!

, 09-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was super snel bezorgd. Lekker en warm.

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel geleverd en een uitstekende kwaliteit!!

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect, lekker en supersnel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was lauw.niet echt warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

De pizza's waren heerlijk. Ook zijn ze groot genoeg en heb je per persoon aan 1 pizza genoeg. 1 minpuntje. Via internet de bestelling geplaatst en als afhaaltijd 18.00 uur aangegeven. We moesten best wel even wachten voordat ze klaar waren.

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Precies op tijd en zelfs nog heet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker pizza goed gevuld met verse producten. Op tijd geleverd en een vriendelijke bezorger. Doe zeker nog een keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijke pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de afgesproken tijd bezorgd. De pizza was te dun en de rand te krokant.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's werden veel te laat geleverd. En er mistte er 1. Die werd 20 min later bezorgd. Ze waren lauw. En de korst was keihard. De onderkant was zwart en er zat veel bloem aan. Teleurstellend.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was goed, maar op het moment dat het eten aankwam was het al koud.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

-Lekkere pizza -snel bezorgd -Vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was hard en verbrand en de pasta was smakeloos.

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, bezorging helaas een half uur later dan afgesproken.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en ruim voldoende!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, lekker warm en ontzettend lekker!

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg slecht 3 pizza's verbrand en dan hoor of zie je niemand meer . IK BESTEL HIER NOOIT MEER .

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zie de mail die vanmorgen via het reactieformulier verstuurd is.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta en pizza waren 15 min later bezorgd dan verwacht/aangegeven. Uiteindelijk van bericht dat bezorger onderweg was tot levering duurde het 25 min. Hierdoor maaltijden helaas aan koude kant. Voor kinderen wel handig dat ze niet meer hoefden te blazen ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas duidelijk merkbaar dat er een andere eigenaar is. Spaghetti was vrij smakeloos en zuinig. Panini was helaas ook anders dan ik gewend was. Dit was de 2e keer dat t tegenviel en ook direct de laatste keer. Erg jammer want kwam regelmatig eten halen de laatste 15 jaar.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is de naam van het restaurant nu Da Piero of Portobello? Het is een beetje verwarrend. Pizza's zijn groot. Dat er diepvries spinazie wordt gebruikt is jammer. De pizza bodem is wat te slap en te taai naar onze smaak. Bezorging was snel en op tijd. Kregen ook netjes status updates via de mail.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De parmahan rook en proefde vies

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, maar ipv 17u bezorgd om 17.30u. Bezorger was wel vriendelijk.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

pizza was klaar op de afgesproken tijd. bestelling klopte. prima verlopen.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De 4 soorten kaas en de Salami pizza's waren alle 2 lauw toen ze gebracht werden en koud toen ze ze gingen eten beetje jammer

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mij calzone was verbrand en toen was waren er maar twee plakjes salami opgelegd. Super jammer van een anders zo heerlijke pizza

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond om 18:12 8 pizza’s besteld. Ruim op tijd dachten wij. Uiteindelijk om 19:34 gebeld waar de pizza’s bleven, die werden nu ingepakt kregen we te horen. Dat was dus gelogen want om 19:55 waren de pizza’s er pas. Om 20:00 zou al het bezoek van de verjaardag komen. Zo gênant om met het bezoek erbij de pizza’s te moeten opeten. Nooit meer bestellen we iets bij jullie.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza en pasta. Enige nadele was dat er 20 minuten zat tussen 'Uw bezorging is onderweg' en het moment dat die daadwerkelijk kwam, terwijl het +- 5 minuten rijden is met de auto.

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de pizza haren gevonden, die pizza hebben we maar weg gegooid Voor derest wel lekker??

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, overheerlijke garnalencocktal en een goed gevarieerde salade Piero met smakelijke dressing. De spaghetti carbonara en lasagna al forno goed warm en van uitstekende kwaliteit. Wij bestellen nog eens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren erg lekker! De friet was daarin tegen absoluut niet lekker. Volgens mij was het gebakken in oud vet. Het vet droop van de friet af en het smaakte naar oliebollen.

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd koud bezorgd, en 30-45 min later dan gevraagd, en ook nog ruim van tevoren besteld.

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Pizza's waren super lekker maar niet echt heel warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza was lekker alleen niet erg warm meer

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij hadden om 18.45 besteld en werd gebracht rond 19.40. Pizza's waren koud

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, maar daar betaal je dus extra voor. De prijzen waren hoger dan de normale prijs van een pizza op de gewone kaart. Voortaan bel ik toch liever met de zaak zelf , scheelt in de kosten

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uren zitten wachten. Voor de zoveelste keer. Nooit meer!!!

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer dik in orde ! Heerlijk bedankt.

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging ruim 30 minuten later dan de door het systeem aangegeven verwachte tijd product verder prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb een pizza hawaii en tiramisu op en het was echt heerlijk. De bezorging was ook toppie, alleen heb ik niet mijn wisselgeld terug gekregen. Maar dat was maar een paar euro ?.

, 02-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd Top Top

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat als je vraagt in de bestelling dat je geen olijven wil er toch olijven in zitten. Ik had geen tijd meer om te bellen dus heb het maar gelaten.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was niet volledig. Mistte Chorizo waar wel voor betaald was. En kwam pas een uur na de bezorgtijd.

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud bij aankomst.. :-(

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim anderhalf uur na moment van bestellen en 40 minuten later dan aangegeven tijdstip bezorgd. Erg lekkere producten maar bezorgtijd teleurstellend. Nota bene 2 keer op rij.

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.15 besteld, kreeg mail dat de verwachte bezorgtijd 19.35 zou zijn. Weer mail om 19.41 dat ze onderweg waren. Bezorging was om 20.00. Leerdam-Heukelum is geen 20 minuten. Nutella pizza was zwart en zaten gaten in en alle pizza’s waren lauw

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer toch wat opmerkingen..de foccasia was hard..niet lekker niet eetbaar..en de pizxa quatro fromaggi..ik had dubbel beleg besteld maar niet gekregen..was maar een dun laagje fromaggi..de rest was weer heerlijk..

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima. Kwaliteit was wat minder.

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was (eindelijk) een keer ruim op tijd. Eten wordt helaas steeds minder lekker, portie van de pasta is inmiddels ook 30% kleiner.

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Niet eens ontvangen

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Wij bestelden 1 pizza , bruscetta, salade del Piero en 3 lasagne al forno. De pizza was goed. Smaakvol en vers. De bruscetta was slecht en niet lekker. Een bruscetta hoort getoast te zijn met een beertje knoflook inwrijven en dan ultra dunne plakjes tomaat. Dit waren zompige croutons met kaas en tomatenblokjes op een bedje van rucola en babybladsla. Veel te zwaar te veel dressing en niet daarom lekker. Niet Italiaans! De Salade del piero was ook zompig en niet lekker. Misschien een slechte keuze van ons om dat op te halen. De lasagne zwwom in een bad van kaas met becamelsaus.. Veel te zwaar en vet. Om misselijk van te worden. Dat voor €46,- We waren met 4 personen maar niemand at de lasagne helemaal op. En iedereen was misselijk geworden. Behalve degene met de vegetarische pizza.

Reactie van Portobello:Goeden avond hellaad is i onde Zorg tegen gevallen ! Aller eerst onze excuses voor de teleurstelling Bruscette zijn sneetjes brood licht in de oven dus een soort van toast klopt ze moeten in gesmeerd worden met knoflook !!! De tomaten moeten niet dun gesneden worden baar in kleine blokjes !! Wat bij bond het te al is de lasagne is indd Meer in de saus vanwege dat u het af komt halen anders droogt ie uit dat dien wij bewust net als de pasta’s voor dat ze dan thuis oomen hopen we dat ze de goede verhouding hebben de bascame wordt gemaakt van maizena en niet van meel dan wordt ie pas zwaarder !!! Vind het jammer dat u beweerde dat er mensen misselijk zijn geworden wand de lasagne word dag vers gemaakt net als de pizza’s het deeg !!!ak om al wil ik u tegemoet komen vanwege dat wij al 20 jaar voor kwaliteit staan ja de naam Da piero is een begrip ! Graag mocht u het willen eventjes Kontackt op nemen betreft de beselling en naar da piero vraagen fijne avond

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Pizza erg lekker alleen duidelijk aangegeven dat ik er geen sla bij wilde. Mijn hele pizza zat vol met sla wat ik erg jammer vond.

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De ribs waren koud en de friet was slap. De pizza van mijn broertje was lauw. Dit licht niet aan de bezorger. Want het eten was ook niet smaakvol. de saus die over de ribs zat was letterlijk smerig.

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was koud en hard, niet gewend.

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker verse pizza. Snelle bezorging. Makkelijk te bestellen.

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza keurig op tijd bezorgd

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer opnieuw duurt het veelste lang. En dan is mn pizza nog zwart ook..

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's zijn altijd lekker. Helaas nu al voor de 3e keer meer dan een half uur later dan geplande bezorgtijd.

, 09-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza Helaas niet meer heel warm maar daar heeft de oven even meegeholpen De salade met ham is echt heerlijk!

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas word er niet meer in Beesd bezorgd, dus moesten zelf afhalen. Normaal altijd TOP. vandaag helaas 1 verkeerde pizza, en de opmerking zonder tomatensaus waren ze ook vergeten.

, 03-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als eigenlijk altijd 2 uur moeten wachten op het eten, eten was heerlijk, maar gingen bijna van ons stokje van de honger.

, 03-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 kwartier na de volgens de website verwachtte bezorgtijd

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was al aan de koude kant. Ik had het idee dat hij er al wat langer stond.

, 25-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging 15 min te last, maar pizza’s wel goed warm, maar wel een beetje zout

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren heb ik zoals ik wel vaker deed een pizza besteld en wat extra bijgerechten omdat ik nogal honger had haha! Na een uur en een kwartier heb ik contact opgenomen wanneer mijn eten zou komen. Mij werd verteld dat het druk is. Uiteraard begrijp ik dat.. De vriendelijke meneer aan de telefoon zag mijn adres en zei als je langskomt dan is het binnen 5 minuten klaar. Nu ben ik een alleenstaande moeder met een dochter die in bed lag. Vandaar dat ik ook voor bezorging had gekozen. Dat heb ik ook uitgelegd de meneer aan de telefoon zei nogmaals ja als je het kan halen is het zo klaar.. Dit was erg jammer.. na een minuut of 10 heb ik een bekende gebeld en gevraagd of hij langs wilde komen want ik kreeg nu wel erg honger zodat ik weg kon gaan. Nu kwam hij bijna gelijktijdig met de bezorger aan na ander half uur. Heb ik dan eindelijk kunnen eten. Jullie eten is altijd top. Helaas vond ik de service helaas niet zo top :(

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2,5 uur gewacht!!! Na 2x bellen eindelijk bezorgd om 20.45! Sorry. Geen honger meer. Pizza leek wel opgewarmd. Alle keren lang moeten wachten, 1,5 tot2 uur! Vaak nog niet compleet ook! Saus vergeten of iets dergelijks

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk was het weer zoals vanouds

, 06-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker alles op en de bezorging was deze x stipt op tijd

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na het bestellen (19.30) een email: uw bestelling komt om 20.00 uur. Vervolgens pas om 20.25 uur iemand bij mijn deur. Om daarna om 20.50 (als de pizza al haast op is) een mail te krijgen dat mijn bestelling onderweg is.... Gelukkig was de pizza lekker want van de communicatie na een online bestelling moet je het niet hebben.

, 28-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren 45 minuten te laat met bezorgen! Zeg niks of kom (ongeveer) de belofte na. De pizza's waren goed en lekker, de calzone was wel erg zwart.

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering is altijd 3 kwartier tot een uur te laat. Erg jammer, want daardoor gaan we ergens anders bestellen. Er was ook nog iets verkeerd geleverd.

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Pizza's maar altijd laat met bezorgen

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18:40 uur een mail ontvangen dat onze bestelling onderweg was. Afstand 5 km, pizza werd om 19:35 uur bezorgd. Om 19:15 uur gebeld met de vraag waar de bestelling bleef toen werd deze ingepakt dus het systeem klopt niet.

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De verpakking van de chocolade tiramisu toetjes waren kapot. Er zat zelfs plastic in de toetjes.!! Salades waren weer heerlijk zoals altijd!

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sorry wij bestellen heel regelmatig deze 2 pizza's met garnalen en 1 met ham ananas. Maar dit is nog nooit gebeurd. Wij schrokken toen wij binnen de doos open deden. Aan 1 kant waren de pizza's helemaal doorweekt en nat de doos ook. De ene helft of 1/3 van de pizza was redelijk de andere helft was papperig en een hele dikke bodem aan die kant :( :( We hebben hm niet meer op kunnen eten.

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik had bij opmerkingen aangegeven dat ik er iets niet op wilde (truffelmayonaise) maar er zat zoveel op waardoor de pizza naar mijn smaak niet lekker was.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld en zelfs nog veel eerder bezorgd dan aangekondigd. Lekkere pizza’s.

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dapiero leverde een verkeerde pizza. Na gebeld te hebben, losten zij dit direct op door de goede pizza af te leveren. Goed en snel opgelost

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette bezorger, maar Pizza bijna 1 UUR te laat!!

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wanneer je vraagd om levering tussen 18:30 en 18:45 (90 min eerder al besteld , dus tijd genoeg) en de pizza komen pas om 19:20 vindt ik dat erg onprettig.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Pizza’s via de app besteld, 20 minuten later kon ik ze afhalen, ze smaakten heerlijk!!

, 06-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zondag een beste bestelling gedaan.. 3x balletjes in tomatensaus 2x lasagne 1x calzone ripieno En 2x pistolet met kruidenboter. Balletjes/ Alle balletjes waren koud.. alle 3 de porties Lasagna/ waren beiden flink verbrand.. hierdoor zo taai als een riem Calzone ripieno/ 1. Buitenkant was aardig verbrand.. daar is salami overheen gedaan.. zovan.. dan zien ze het niet.. Namelijk nog nooit meegemaakt dat er salami over een calzone heen zit. 2. Champignonnen als extra besteld.. (bij de calzone) maar dat was echt veel maar dan ook veel te veel.. Daarbij om het feit over de koude balletjes... Het is ondertussen al de 3e keer dat ik koud eten krijg.. Hierdoor zal ik de aankomende tijd geen bestellingen meer doen bij Da Piero want ik ben te veel teleurgesteld. Want voor de prijs van de producten verwacht je kwaliteit en die was niet aanwezig.

, 30-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur later bezorgd dan aangegeven tijd, helaas worden de opmerkingen bij de bestelling ook nooit gelezen. Al meerdere keren een verzoek ingediend maar er is nog nooit wat mee gedaan.

Reactie van Portobello:Goeden dag lees zo juist u berichtje mag ik u vragen wat u vermeld bij de opmerking ??

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had 2 tiramisu besteld alleen was die bevroren

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren bijna koud en voor €5 saus besteld en niet gekregen

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dezelfde goede kwaliteit zoals altijd en een ontzettend vriendelijke bezorger! Snel weer!

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18.40 eten besteld, zou er rond 19.25 zijn. Dan werd bijna 20.30! De friet bij de sparibs was niet te doen, helemaal nat en zacht. En de pizza moest weer de oven in die was niet warm. We gaan alleen nog maar in het restaurant eten, laten niet meer bezorgen.

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was helaas koud. Lang moeten wachten op de bestelling.

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Yes, eindelijk een keer goed optijd bezorgd!

, 06-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beter gewend. Pizza erg lauw en de pistoletjes geen tot weinig kruidenboter.

, 03-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten is goed. Alleen onacceptabel dat de bestelling pas 2 en een half uur later werd bezorgd. Hierdoor was het eten natuurlijk ook niet erg warm meer! Ondanks een verbouwing zou dit niet mogen. Er werd hiervoor ook geen enkele compensatie gegeven! Schandalig gewoon..

, 01-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op nieuwjaarsdag een bestelling geplaatst, en heerlijk warm en binnen de gevraagde tijd bezorgd gekregen. Wij hebben met het gezin heerlijk gegeten.

, 01-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 pizza's koud 2 lauw

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18.56 uur besteld en 2 uur later konden wij eten.

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aangegeven om 20.00 bezorgen. Kreeg een mail dat de verwachte levertijd 20.30 uur zou zijn. Kreeg om 20.18 mail dat hij onderweg was en kreeg de pizza’s om 20.50. Dat was wel jammer. Pizza’s waren goed.

, 22-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam 3 kwartier later dan gevraagd

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk via internet bestellen, duidelijke site en prima op tijd stond het klaar om af te halen. Lekkere pizza’s.

, 20-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was wederom niet compleet en er was niet voldaan aan extra opmerking

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pizza, en werd netjes op de afgesproken tijd bezorgd door aardige bezorger.

, 15-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Calzone pikante, heel veel olijven en ui , praktisch geen kaas , niet voor herhaling vatbaar.

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit en goede prijsverhouding. Bezorging snel en correct

, 01-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Zware teleurstelling. Veel te late bezorging, en pizza was ook niet om over naar huis te schrijven

, 28-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en tijdstip van levering uitstekend

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee pizza’s besteld met de app. Dit ging makkelijk en snel. Toen kozen we voor de bezorgtijd. Het was 18.20 uur. De eerste tijd die we konden kiezen was 19.15 en steeds een kwartier later. Gekozen voor zo snel mogelijk, want dan heb je hem misschien sneller dan 19.15 uur. Kreeg na het bestellen een mail dat de bezorgtijd 20.00 zou worden. Moest ineens anderhalf uur wachten. Vraag me af of jullie 19.15 wel hadden gered.

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was netjes, na het maken van een fout werd dit snel kosteloos hersteld. Pizza's vielen helaas tegen.

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijke pizza's

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren koud en hadden een slappe bodem. Calzone's dropen van het vet en waren ook slap qua deeg. Restaurant getracht te bereiken tot 3 keer, echter begreep men mij niet of wilde men mij niet begrijpen. €55 weggegooid dus.

, 30-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit weer uitstekend, maar de bezorgtijd was helaas lang.

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was koud. Bestelling bezorgd op afgesproken tijd.

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren 3 pizza's besteld. De pizza carpaccio was niet lekker, carpaccio was oud en de kaas leek bedorven. Erg teleurstellend. Ik heb een mailtje gestuurd, maar helaas nog niets gehoord. Wij bestellen regelmatig en dan is hij altijd hartstikke lekker!!!

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koude pizza, pizza was half belegd en de andere helft niet, pizza was flauw, korst van de pizza was niet gaar/taai. Bezorging duurde een uur en 20 minuten

Reactie van Portobello:Hoi lees zo juist jje reactie op de bestelling mag ik vragen wat he bedoelt van pizza is half belegt wat de caroacccio is een geheel en de Ciao is zonder kaas en met groenten ! Lichtelijk je vroeg ok een extra toping ! Die je ook gekregen heb ! Graag meer info aub

, 20-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel jammer ik had een pizza met hete pepers besteld knoflook kaas salami jammer dat het hoofd ingrediënt er niet op zat de hete pepers

, 06-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bruchetta's waren helemaal in elkaar en niet naast elkaar en er was echt teveel dressing in de salade

, 05-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Calzone riepino was niet lekker zat is van bassilicum op wat de smaak overheerst Pistoletje met kruidenboter wat bij de spaghetti carbonaire zat zat geeoon boter op ook niet lekker dus dit is de eerste x dat ik dit moet schrijven maar het is nu eenmaal zo

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Nu door zelf op te halen was het qua tijd toppie. Het was netjes optijd klaar en nog goed warm

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veelste laat.. en ALWEER koud!!

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza. Super snelle bezorging. Kortom, een aanrader??

, 22-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was ?, helaas was de bezorging een half uur te laat........... Misschien zou het fijn zijn om de klant daarover te verwittigen.?

, 20-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bij de carpaccio zat overdreven veel groen, en te kort aan pijnboompitten en naar mijn mening te weinig vlees. Jammer was verder wel lekker. De lasagna was niet heel erg lekker.

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten was prima. Het duurde echter ontzettend lang voordat we eten hadden. Bij het bestellen (18:10 uur) werd aangegeven dat de geplande levertijd 19:10 uur zou zijn, het werd echter 19:55 uur....

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed warm en smaakte goed. Met de bezorging was de bezorger heel vriendelijk, vond het alleen jammer dat hij nog een keer terug moest komen omdat hij niet voldoende wisselgeld had, terwijl ik van te voren aangaf hoe ik zou betalen.

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst online besteld bij Da Piero, er werd perfect op tijd bezorgd, zoals in de e-mail (bestelling) werd vermeld. De pizza was lekker knapperig en de pasta goed warm, prima gegeten.

, 07-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. Snel en goed warm bezorgd!

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza zelf was lekker, alleen al ijskoud bij aankomst waardoor ik hem zelf nog heb op moeten warmen.

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Da Piero is met afstand het beste restaurant in Leerdam. Service is vanuit het hart net zoals het eten.

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laat ik beginnen met het positieve. De bezorger was een hele lieve jongen. De tijd van bestellen was 17.54uur komt er 18.25uur op te staan als bezorgtijd. Vervolgens krijg ik 18.50uur Uw bestelling is onderweg Uiteindelijk was 19.27 mijn pizza er SCHANDALIG!!! En dit is helaas niet de 1e keer. Want met ophalen ook al een keer meegemaakt. Er ook al meerdere keren melding van gedaan maar nog nooit een tegemoedkoming ontvangen helaas. Terwijl ik wel een trouwe klant ben

, 24-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza!! Dat zijn wij ook gewend van de beste pizzeria van Leerdam en omstreken.

, 16-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling vanaf camping. Pizza's werden 35 min te vroeg geleverd. Moesten hierdoor stoppen met onze activiteit. Maar kwaliteit was gelukkig goed!

, 14-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren lekker, maar we hebben er wel 2 uur en 3 kwartier op moeten wachten. Da Piero had het te druk op zondag.........

, 14-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim anderhalf uur moeten wachten. Wel een lieve jongen bij t bezorgen.

, 10-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd duurt veel te lang (1,5 uur)

, 10-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

">a

, 10-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren lekker, maar zoals gewoonlijk wel veel te zout. Na dorst was flink. Bezorging duurde deze keer best lang, was een uur wachttijd.

, 10-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed. Ik kreeg de vergeten callzone van de vorige bestelling nu netjes gratis geleverd.

, 02-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een pizza hawaï met champignons besteld en betaald maar een pizza hawaï zonder champignons gekregen. De bezorging was er wel snel!

, 30-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 29-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik heb tijdens het bestellen gekozen voor de optie: "zo snel mogelijk" laten bezorgen. De 3 pizza's werden pas na ander half uur bezorgt. En ik woon maar 10 minuten verderop.

, 29-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, wel binna 3 uur moeten wachten op de bezorging.

, 29-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd zo spoedig mogelijk blijkt bijna 2 uur te duren echter hier staat dit restaurant inmiddels wel bekend om. Bij bezorging wordt de bestelling in de handen geduwd en weg is de jongeman. De pizza is helemaal afgekoeld en inmiddels taai (doos werd half open bezorgd). De bestelde pasta's zaten in een plastic bakje wat normaal met folie gesloten moet worden maar dit folie lag er los op waardoor de bakjes half leeggelopen waren, de andere helft van de inhoud zat los in het plastic zakje waarin bezorgd werd. Kinderen hebben toch een hapje genomen van wat er nog in de bakjes zat maar hebben het ook heel snel opgegeven. Helaas is dit niet de eerste slechte ervaring met dit restaurant. Mn de bezorgtijd heb ik voorgaande keren al als zeer vervelend ervaren maar uiteindelijk was het eten altijd wel lekker. Deze keer is de volledige maaltijd direct in de kliko beland. Eerder nog de moeite genomen om een klacht persoonlijk te melden, maar na steevast afgesnauwd te worden door de eigenaar (

, 28-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eren is top, maar altijd lang wachten tot het er is. Jammer.

, 26-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 3 kwartier later dan was doorgegeven via de app..de pizza was koud bij aflevering..even in de oven en ik heb heerlijk gegeten..

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas ontbrak bij ons een deel van onze bestelling.... mijn man had de stiletto di maiale con fungi besteld alleen ontbrak daar de friet bij, ook hadden we mayonaise besteld....zat er ook niet bij. De tiramisu was bevroren, dus al met al viel het ons behoorlijk tegen. Ook moet je bij je bestelling aangeven met welk bedrag je afrekent, toen de bezorger kwam had hij alleen wisselgeld in 5, 10, en 20 centen..... we moesten 7 euro aan wisselgeld krijgen, ook daar is het mis gegaan en hebben we te weinig terug ontvangen

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat geen smaak aan het eten. Zeer teleurstellend. Niet gewend.

, 19-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om half 6 mijn eten besteld, om 20:15 was het er. De kwaliteit was middelmatig, de pizza was lauw en de carpaccio was warm. Heel jammer.

, 19-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 uur gewacht op onze bestelling. 1815 besteld en 2115 kwam het eten. Verschillende keren gebeld, hij is echt onderweg werd steeds gezegd . Bij de laatste keer bellen was de bezorger terug in Leerdam, hij kon het niet vinden, we hebben ook geen Google Maps of zo. De honger was ons flink vergaan. En als je dan denkt een excuus bv een flesje wijn ofzo nou vergeet het maar. Voor ons nooit meer !!!!

, 17-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's zijn heerlijk en goed warm. Helaas was er iets mis gegaan met de salade maar deze werd netjes nabezorgd. Wat absoluut het wachten waard is want de salade (met ham en geitenkaas) is heerlijk! We bestelde op zondag dan kun je verwachten dat de levertijd iets langer is, dus geen probleem.

, 12-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was druk, maar zelfs dan is op 10 minuten na 2 uur! wachten belachelijk. Maar de kwaliteit van de pizza's was zoals altijd perfect.

, 09-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging erg snel voor een zondag avond. Pizza's en calzone waren erg goed van smaak maar wel een beetje zout.

, 07-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, maar de bezorgtijd en service is idioot slecht (ligt niet aan de bezorger). Iets wat om 6 uur bij mij afgeleverd moet worden, is er pas om half 8. Niemand brengt mij daarvan op de hoogte. Als ik bel en vraag om een oplossing is die er niet, en hoor ik 'dat is niet mijn probleem, u kan wel boos doen maar ik ga verder werken'.

, 04-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.30 zouden de pizza's gebracht worden. Dit werd 19.30. De bezorgers konden het adres niet vinden. De pizza's waren niet warm meer. Jammer !!!!

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal zijn de pizza's en bezorging top, de laatste twee keer ging het mis. 19.00uur besteld, 20.00uur zou het er zijn, om 20.30uur gebeld, om 21.00uur gebeld en pas om 21.30 kwamen de pizza's (koud) aan...

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 calzone verbrand 1 van de 2 calzones had extra kaas. Was niet opgeschreven welke. En halverwege de calzone het eten wisselen is ook niks. Helaas. En €3,50 was erg duur voor zo weinig friet. Op het werk willen ze helaas niet meer bij jullie bestellen.

Reactie van Portobello:Hoi André in eerste in stand kwam de bestelling binnnen dat ue Zsm moest bezorgd worden we waren er mee bezig en er werd gebeld dat ie pas op 18:00 moest komen oké prima dat we het niet op de doos hebben geschreven sorry de calzone was niet verbrand André !!! Ik heb hem zelf gemaakt en nogmaals wij zijn geen patat zaak !! We willen graag frietjes verkopen om mensen er blij mee te maken maar wij zijn geen patat zaak dus ja bij ons is dat de prijs en de hoeveel heid frietjes voor die prijs !

, 22-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag hele slechte service ervaren bij Da Piero! Om 17:15 2 pizza's en 1 pasta besteld. Om 18:30 inmiddels twee kinderen in bad geweest en in pyjama hongerig beneden na schoolreisje maar nog geen pizza's. Ook geen bericht gehad over wanneer ze zouden komen. Dus maar even gebeld in de hoop dat ze onderweg zouden zijn. Maar helaas we kregen te horen dat ze nog lang niet klaar waren en ook niet snel bezorgd konden worden en dat ik ze anders maar moest komen halen! Toen ik boos werd en zei dat ze dat minstens even hadden kunnen laten weten (graag een uur eerder) kreeg ik ineens iemand anders aan de lijn waar ik weer tegen zei dat ik vond dat als ze niet binnen een normale tijd kunnen bezorgen ze minimaal zelf even contact kunnen opnemen of neem de bestelling niet aan als je niet genoeg personeel hebt want dat was het probleem volgens die jongen. Daarna kreeg ik ineens weer iemand anders aan de lijn die ineens heel boos werd omdat ik zijn personeel al 5 minuten lastig viel! En of ik die

, 22-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2,5 uur lang op mijn pizza gewacht. Bij aankomst al het beleg naast mijn pizza. Niet de eerste keer.

, 22-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijke pizza's!

, 11-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Calzonne met vis besteld, calzonne met ham en salami werd bezorgd. Gebeld en wordt er gevraagd hoe we dat gaan oplossen. Wij maken die fout toch niet! Slechte service!!!

, 11-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

had wel iets meer shoarma op de pizza gemogen

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs vet en smakeloos.

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom snelle bezorging. Pizza was ook weer genieten. Vriendelijke bezorger.

, 07-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoeft geen uitleg?

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al tientallen jaren het beste Italiaanse restaurant van de regio??

, 28-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling helemaal niet bezorgd

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.20 een bestelling voor 3 pizza's geplaatst , 2 uur later nog niet bezorgd. 20.00 bericht gehad dat de bezorger onderweg was. 20.30 uur pas bezorgd, pizza's niet alleen super laat, maar ook nog eens koud. Erg slecht ervaring voor ons, zal niet snel nog eens bestellen hier.

, 18-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

45 minuten later dan aangegeven maar de smaak was heeeeerlijk wat lekker maakt alles goed.

, 17-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker als er voor je gekookt wordt als het warm is

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza kwam 1.5uur later dan afgesproken tijdstip ondanks het feit dat wij ruim van te voren hadden besteld. Besteld 18.45 tijdstip levering 19.45 en geleverd 21.10 het ging om twee pizza's.

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde 45 min langer dan aangegeven bestelling geplaatst om 19:15 Om 20:45 gebeld waar de bestelling bleef en werd om 21:15 afgeleverd

, 08-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na dik 2 uur hadden wij eigelijk onze bestelling. Was het nog lauw ook. Hiermee bedoel ik eigelijk echt bijna koud... slecht. Wij bestellen hier nooit meer.

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anderhalf uur wachten op een bestelling is echt te lang. Het eten was wel weer goed.

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker.

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee uur en drie kwartier later bezorgd zonder melding, eten was steenkoud bezorgt. Één keer zelf na twee uur vriendelijk nagevraagd, antwoord was: "wacht jij maar even."

, 25-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

16 45 een vooruit bestelling gedaan voor 17.30. Kregen een bevestiging dat de bezorging 18u was. Wij gebeld om 17u en gevraagd of 18u bezorgen de bezorgtijd werd. Het antwoord wat we kregen was, Nee hoor we zijn er nu mee bezig en wordt wel eerder maar 18u is uiterlijk tijd. Uiteindelijk 18.15 het eten bezorgd gekregen. Waardeloos als je 18 30 de deur uit moet.

, 15-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren besteld top pizza's lekker snel klaar 0,25 transactie kosten is niet van deze tijd.

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel regelmatig bij jullie pizza's Zowel in het weekend als doordeweeks. En het is al vaker niet vlekkenloos verlopen helaas, doordeweeks een keer 2.5uur gewacht, met het afhalen 1uur van tevoren besteld en toen nog ruim een half uur in jullie restaurant moeten wachten. Het is dat de kwaliteit goed is dat ik tot nu toe heb besteld. Maar nu kreeg ik vrijdag een jongen aan de deur die geen wisselgeld had? Terwijl ik aangeef bij de bestelling waarmee ik betaal. Hij vertelde mij dat hij anders wel over een half uur terug kon komen? En wat zeg ik dan tegen de visite.... dus toch maar al mijn kleine geld bij elkaar kunnen rapen en het gelukkig gered. Ik vind het erg jammer dat het zo gaat, en dat zet mij ook echt wel aan het denken of ik de volgende keer nog iets ga bestellen. Groetjes, Vivian

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 23-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We Hadden besteld was optijd warm en ook nog een smaakvol top lekker gegeten en voldoende

, 23-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

, 23-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza waar we 1,5 uur op moesten wachten, maar het was het wachten qua kwaliteit wel waard.

, 21-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijke warme pizza en een vriendelijk bezorger!

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza kwam een half uur te laat en was al koud... wat een service

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur moeten wachten. Het is dat we al betaald hadden via IDeal, anders hadden we ergens anders besteld. Vervolgens gebeld en slecht te woord gestaan.

, 05-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top, smaakt als altijd, voor het eerst hier online besteld en de bestelling was keurig op tijd.

, 04-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2x Pizza da piero besteld. Ze waren lekker , alleen veel te zout!

, 01-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best snel gebracht, alleen de salami die we hadden aan gekruist als extra, zat niet op de pizza Laura, wel voor betaald.

, 01-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza's zijn lekker...alleen we hebben bijna 2 uur moeten wachten en uiteindelijk maar zelf opgehaald...er werd gezegd bestelling wordt om 19.05 bezorgd ,maar ze waren pas om 19.45 klaar en toen heb ik ze zelf opgehaald

, 24-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een lekkere pizza.

, 20-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Yes!!!! Optijd bezorgd. De kwaliteit is altijd goed. En nu lekker optijd bezorgd. Laats een keer gaan halen duurde heel lang en een keer door de weeks met thuisbezorgen ook

, 12-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en het eten was super!

, 04-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger. Pizza had wel warmer mogen zijn, en ik zou het fijn vinden als de pizza al in punten gesneden aangeleverd kunnen worden, maar dat dit zijn maar kleine (verbeter?) puntjes en niet als kritiek bedoeld. Mocht ik ooit weer weer zin pizza hebben, zal ik hier nogmaals bestellen en ik zou andere in mijn omgeveing Da Piero aanraden. Bedankt voor de heerlijke pizza en snelle levering.

, 04-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tweede keer achter mekaar dat de,kwaliteit slecht was. Vorige keer Dapiero zelf geschreven en geen antwoord op gekregen daarom schrijf ik hier. Wat het ergste was, het waren er pot of blik champignons. Verschrikkelijk. Als ik niet verse ingrediënten wou had ik een kant en klaar pizza van de vriesvakken van de supermarkt gehaald.

, 01-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snellere levering heb nog zeker 10 min gewacht na de melding dat mijn bestelling onderweg was

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza kwam 30 min te laat. Heel veel zand in de rucola. Pizza was koud.

, 19-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd door een netto jongen bezogd en vertelde wat hij mee had genomen. De da pierro salade is echt super lekker.

, 13-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekkere pizza en snel bezorgd!

, 06-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bovenkant van de Calzone was te zwart helaas, smaak was goed. De 2 pizza's waren heerlijk.

, 05-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was zoals gewoonlijk heerlijk, maar de salade (insalata Dapiero) daarentegen was niet lekker: te veel dressing, te grote stukken sla en tomaat en de pijnboompitten ontbraken helaas.

, 05-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel regelmatig bij jullie en het eten was weer super, zoals altijd! Maar helaas wel 1.5uur moeten wachten op de pizza's en dat op een woensdag. Vond dat wel erg jammer aangezien de verwachte bezorgtijd 1uur was en ik dat al vrij lang vond. Maar verder hebben we top gegeten!

, 29-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17:20 besteld en om 19:30 werd het bezorgt. Natuurlijk koud.

, 28-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren net als bij de vorige keer dat we bij Da Piero hebben besteld lauw bij aankomst en we hebben er een ruim uur op moeten wachten. De volgende keer halen we de pizza's elders vandaan. Deze punten verdienen zeker aandacht, aangezien het de tweede keer is dat het gebeurd is

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke salades deze keer besteld met frietjes . Helaas waren de frietjes lauw Salades waren heerlijk..bezorging is altijd op tijd!

, 11-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De 4 pizza's waren koud helaas

, 09-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snel, super lekker,

, 19-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pizza en goede bezorging

, 16-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

90 minuten wachten op 2 pizza's en een broodje?

, 12-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het heel lekker. Ik eten mijn buikje vol

, 09-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestellen via de app is ons ontzettend goed bevallen! -Zeer gebruiksvriendelijk -Je kunt online afrekenen -Je wordt per mail op de hoogte gehouden over de bezorgtijd (en deze klopt ook daadwerkelijk!) -Zeeeer snelle bezorging!! Heeft maximaal 15/20 minuten geduurd. -Pizza's van goede kwaliteit. -Ik had de pizza Zorba besteld. Op deze pizza zou gyros zitten, maar er zat shoarma op. Al met al nog steeds lekker, maar geen gyros. We gaan hier zeker vaker bestellen!

, 06-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze 14 pizza's pasta waren heerlijk en snel bezorgd! Circa 45 min.

, 04-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen een half uur had ik het. Pizza was heerlijk en ook de foccasia en de bruchetta waren heerlijk T enige minpuntje was de tiramisu heel klein bakje ( voor 4,50) en was nog bevroren dus kon m'n vork er niet eens inzetten Voor de rest heerlijk

, 30-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde 2 uur voordat we de pizza's hadden! Veel te lang!

, 30-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten bedankt Da piero

, 25-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 Pizza's online besteld en betaald. 1 pizza was verkeerd. Ik heb direct opgebeld:kreeg te horen dat niet de keuken maar de bezorger het verkeerd had gedaan. Niet klantvriendelijk te woord gestaan. Ook geen compensatie gekregen.

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren ijskoud voor het eerst in al die jaren

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en heerlijk eten!

, 21-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de app wordt de bezorgtijd aangegeven. Na 1 uur en 2 keer telefonisch contact opgenomen pas bezorgd. Eten was wel goed!

, 19-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer bedankt

, 15-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer super lekker..zoals altijd..

, 10-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer even lekker als altijd!!!!..

, 01-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed net als anders

, 28-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kip met broccoli, champignons, rucolli, echt super lekker toppy ????

, 25-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zaterdag een zeer snelle levering, binnen 3 kwartier. Heerlijke verse pizza's! Goede prijs/kwaliteit verhouding.

, 19-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. Kwaliteit altijd goed en perfect op tijd bezorgt. Precies op de minuut af echt fantastisch.

, 16-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne app en heel erg fijn dat je op de hoogte word gehouden. Verwachte aankomst tijd was zeker gelukt. En de pizza's smaakte weer super.

, 13-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten keurig op tijd vriendelijke bezorger voor het eerst via de nieuwe app besteld super complimenten piero ga zo door

, 12-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke pizza's en een pasta op tijd mogen ontvangen! Mjammie!!

, 09-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker toppy, bezorgen op tijd,werd via de mail goed aangegeven.

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren weer heerlijk en keurig op tijd

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al 17 jaar vaste klant van da piero heel wat pizza en pasta's gegeten nog steeds is da piero de beste vanwege werk kom ik over de hele wereld maar da piero no 1 ????????????????????

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en keurig op tijd ondanks dat de levering op de zondag was bedankt

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de hoogste plank top ga zo door da pier

, 04-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling en bezorging ging erg snel. Panino broodje was aan de droge kant helaas. Pizza had iets warmer gemogen. Ondanks dat was de smaak zoals we gewend zijn. Heerlijk

, 03-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en pasta's!!

, 01-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meer dan 10 jaar vaste klant!! Als je de pizza's van Piero eenmaal bent gewend, wil je nooit meer een pizza elders gaan eten!!

, 01-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top eten van Piero! Blijft nooit iets over... :-)

, 30-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en heerlijk gegeten !